Přejít k hlavnímu obsahu

Přihlášení pro studenty

Přihlášení pro zaměstnance

Publikace detail

Městsko-regionální kolejový systém hromadné osobní dopravy Praha/ střední Čechy a železniční napojení letiště Praha ? Ruzyně
Autoři: Bína Ladislav | Mojžíš Vlastislav | Nováková Helena
Rok: 2005
Druh publikace: článek ve sborníku
Název zdroje: Zborník 12. Medzinárodného sympózia ŽEL 2005 ? Železnice na prahu tretieho tisícročia, ?Na ceste k Evropskej železnici ? harmonizácia a IDS?
Název nakladatele: Žilinská univerzita
Místo vydání: Žilina
Strana od-do: 30 - 35
Tituly:
Jazyk Název Abstrakt Klíčová slova
cze Městsko-regionální kolejový systém hromadné osobní dopravy Praha/ střední Čechy a železniční napojení letiště Praha ? Ruzyně Článek pojednává o koncepci železniční příměstské osobní dopravy v Praze a středních Čechách. Velmi důležitá je vazba se systémem metra a ostatní interakce s okolím a argumentace pro propojení tohoto systému s letištěm Praha-Ruzyně z centra města.
eng City-regional Railway System of Passenger Traffic Prag/middle Bohemia and Railway Connection to Airport Prag-Ruzyně This text in first article is about the conception regional city rail of system bulk passenger traffic in Prag and central Bohemia. Very significant is contexture with tube railway system and another interakcion with environs and argue for demands to this system connection to arport Prag Ruzyně from Prag city. Bulk Passenger Traffic, Prag, Central Bohemia, Aiport Prag ? Ruzyně, Rail Transport.