Přejít k hlavnímu obsahu

Přihlášení pro studenty

Přihlášení pro zaměstnance

Publikace detail

Řízení zásob v potravinářském podniku
Autoři: Chocholáč Jan | Hrdý David | Průša Petr
Rok: 2012
Druh publikace: článek ve sborníku
Název zdroje: LOGI 2012 – Conference Proceeding
Název nakladatele: Tribun EU
Místo vydání: Brno
Strana od-do: 164-173
Tituly:
Jazyk Název Abstrakt Klíčová slova
cze Řízení zásob v potravinářském podniku Obsah tohoto článku se zabývá vysvětlením řízení zásob v potravinářském podniku s důrazem na specifické aspekty tohoto podnikání. Cílem tohoto článku je popsat řízení zásob a modely řízení zásob. V článku je popsaná praktická aplikace s důrazem na vazby mezi modely řízení zásob a potravinářských podniků. řízení zásob; modely řízení zásob; toky zboží; FIFO
eng Inventory management in a food business The content of this article is an issue of the elementary explanation of inventory management in a food business with emphasis on specific aspects of this business. The aim of this article is to describe the inventory control and the inventory control models. The practical application with an emphasis on the link between inventory control models and food business is discussed. inventory control; inventory control models; flows of goods; FIFO