Přejít k hlavnímu obsahu

Přihlášení pro studenty

Přihlášení pro zaměstnance

2091657.JPG

Published: 08.02.2024

V pátek 2.2.2024 se naše fakulta otevřela široké veřejnosti při tradiční akci Den otevřených dveří. Na akci zavítali stovky návštěvníků, pro které jsme měli připravený bohatý program.

Při prohlídce fakulty mohli návštěvníci zavítat do našich laboratoří, Dopravního sálu plného „vláčků“, Centrálního dispečerského pracoviště i dalších moderních učeben. Otevřeno bylo i Výukové a výzkumné centrum v Doubravicích. 

Dopolední přednáškový blok zahájil úvodním slovem ministr dopravy Mgr. Martin Kupka, který budoucím studentům vyzdvihl důležitost dopravy v budoucím rozvoji České republiky a jistotu jejich uplatnění po vystudování naší fakulty. Návštěvníci se dozvěděli veškeré důležité informace o studijních programech i studentském životě na naší fakultě. O praktické rady se s nimi podělili současní studenti.

Letošní novinkou byla účast partnerských společností, jejichž zástupci představili zájemcům možnosti praxí a spolupráce na projektech v průběhu jejich studia na Dopravní fakultě.

Nechyběla ani „dopravková“ soutěž, praktické ukázky umělé inteligence, projížďka v elektromobilu a mnoho dalších doprovodných aktivit.

Děkujeme všem, kteří se našeho Dne otevřených dveří zúčastnili, a doufáme, že akce poskytla dostatek informací a inspirace pro ty, kteří zvažují studium u nás. Pokud jste akci nestihli, neváhejte nás kontaktovat se svými dotazy Studijní oddělení | Univerzita Pardubice (upce.cz).

Přihlášky do bakalářských programů můžete podávat do 31.3.2024.

Jak se přihlásit ke studiu? | Univerzita Pardubice (upce.cz) 

Studijní programy a specializace | Univerzita Pardubice (upce.cz)